Artikel
Drentse Bespaarmarkt komt in de gemeente Coevorden
Wilt u ook een energiezuinig huis met een lage energierekening en meer wooncomfort? Op dinsdag 26 maart organiseert de gemeente Coevorden samen met het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in woningen.

De Bespaarmarkt is in Zalencentrum Wielens  in Noord-Sleen en start vanaf 19.30 uur. U bent als inwoner van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Wat kunt u op deze avond verwachten?
Tijdens de Bespaarmarkt is er naast de bedrijvenmarkt de mogelijkheid om verschillende korte presentaties bij te wonen. U krijgt tijdens deze avond allerlei praktische tips en adviezen. En antwoord op vragen als; waar moet ik rekening mee houden als ik aan de slag ga met vloer-, bodem-, gevel-, dakisolatie- en/of isolerende beglazing? Of wanneer en hoe kan ik omschakelen naar een warmtepompinstallatie of zonneboiler? Wat kosten de maatregelen gemiddeld en wat leveren ze op? En welke financiële mogelijkheden zijn er om de maatregelen te nemen?

De Bespaarmarkt op dinsdag 26 maart is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 19 maart 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto