Artikel
Aanschuifmaaltijden

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'.

Meer dan 10 jaar geleden is de Horecavereniging Zweeloo met de ‘Aanschuifmaaltijden’ begonnen; enerzijds om de 'drempel' voor het uit eten gaan te verlagen en anderzijds om de onderlinge contacten binnen de dorpen van onze 'gemeente' Zweeloo en tussen de dorpen onderling te versterken. Voor ‘nieuwkomers’ is het ‘aanschuiven’ een mooie gelegenheid om dorpsgenoten te leren kennen en voor huisvrouwen en -mannen die nu eens een keertje niet willen koken een mooie gelegenheid om zich het te laten aanleunen. Ook is het leuk om je aan te melden samen met ‘noabers’, familie of vrienden, elftalgenoten of collega’s.

Het uitgangspunt voor de ‘Aanschuifmaaltijden' is de afgelopen jaren steeds gelijk gebleven, namelijk: 'het verschaffen van een gezellige verzorgde maaltijd tegen een aantrekkelijke -maar ook kostendekkende- prijs'. Voor de deelnemende Horeca ondernemers is dat laatste zeker van belang, maar zeker ook geldt voor hen dat ze op hun manier willen bijdragen aan de leefbaarheid en onderlinge contacten binnen onze 'gemeente' Zweeloo.

De volgende horeca-ondernemers hopen jullie dit voorjaar op hun ‘Aanschuifmaaltijden’ te mogen verwelkomen; Annemarie en Bas Buchner van Bistro Tante Sweel, Aaltje en Jan Willem Post van De Mepperdennen, en Kim en Bas Been van ’t Hoes van Hol-An. In het najaar zijn Wim Hegen van HRC Hegen ,Willy en Bert Jansen van Het Wapen van Aelden, Angelique en Arnoud Waalkens van Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio en Marc Meijer van Brasserie Timber's van Landal Aelderholt aan bod om u op hun ‘Aanschuifmaaltijden’ te verwelkomen.

Uitgangspunten ‘aanschuifmaaltijden van de Horecavereniging Zweeloo’;

  • Aanmelden/reserveren tot uiterlijk één dag van te voren;
  • Traditioneel’, 2 gangen diner plus één consumptie voor € 17,50; vanaf 18.00 uur, aanvang maaltijden circa 18.30 uur;
  • ‘Culinair’, een heerlijk 3 gangen menu voor € 27,50; vanaf 18.30, aanvang diner circa 19.00 uur;

Aanschuifmaaltijden Horecavereniging Zweeloo, maart – juni 2019

(onder voorbehoud; voor wijzigingen, zie de wekelijkse Z.E.E.F. kalender in Oes eig’n kraantien)

Datum

Horecagelegenheid

Dorp

Telefoon

 Vr 29 maart

Bistro Tante Sweel (Culinair)

Zweeloo

371959

Vr  26 april

De Mepperdennen (Traditioneel)

Meppen

371235

Vr 7 juni

‘t Hoes van Hol-An (Traditioneel)

Aalden

371268

 

Oes Eig'n Kraantien d.d. 19 maart 2019

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto