Artikel
Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaar niet doorgaat. Een flinke teleurstelling voor de organisatie en alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de fair en het zwembad.

Ook Pluk&Deel schrok van dit nieuws. De afgelopen twee jaren verkochten we gedroogde appelstukjes tijdens de fair om het zwembad te steunen.

Pluk&Deel is overtuigd dat het zwembad een zeer belangrijke functie in het dorp en de directe omgeving heeft. Daarom willen we toch een verkoop houden voor het zwembad. Dit doen we tijdens de vrijmarkt op Koningsdag (27 april) in Zweeloo van 13.30 uur tot 16.30 uur of totdat onze appeltjes en andere appelproducten op zijn natuurlijk. We hopen op een goede opbrengst. Houdt u niet van gedroogde appeltjes, maar wilt u het zwembad toch graag steunen? Een vrije gift mag natuurlijk ook!

We rekenen op uw steun. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het zwembad ook in de toekomst open blijft.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 24 april 2019

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto