Artikel
Bed en Breakfast – Slaopen en Stoet bij 'Oes Tilber'

Taalschulte Harm Jan Lesschen van de gemeente Coevorden heeft afgelopen week een bordje Slaopen en Stoet uitgereikt aan Hennie Nijenbanning-Schepers. Het is een initiatief van het Huus van de Taol, een organisatie die het actief en passief gebruik van de Drentse taal stimuleert. Het Huus van de Taol heeft voor de Drentse Bed & Breakfast accommodaties bordjes gemaakt waar zowel de aanduiding Bed & Breakfast als Slaopen & Stoet op staat. Het Huus van de Taol wil graag dat de Bed & Breakfast het Drents op deze manier laten zien. Afgelopen week werd in elk van de twaalf gemeentes van Drenthe aan een van de pensions een exemplaar van dit speciale bordje aangeboden. Voor de gemeente Coevorden is daarvoor het pension Oes Tilber in Zweeloo uitgekozen.

Bijschrift foto: Taalschulte Harm Jan Lesschen reikt het bordje Slaopen en Stoet uit aan Hennie Nijenbanning. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto