Artikel
Openluchtspel Zweeloo

Brengt "Wark is veur de dommen" op de planken

Ook in 2011 is het Openluchtspel Zweeloo weer van de partij, inmiddels het 53e seizoen. Dit seizoen spelen we "Wark is veur de dommen", een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Michael Cooney (Cash on delivery), bewerkt en vertaald naar het dialect door Ben ten Velde.

Korte inhoud van het toneelstuk:

Gosse heeft zich flink in de nesten gewerkt. Hij heeft het zo geregeld dat hij allerlei uitkeringen van sociale zaken ontvangt. Maar als hij probeert de klok terug te draaien, loopt het flink uit de hand. Hij wil de uitkeringen stopzetten, maar als hij een probleem probeert op te lossen, komt hij alleen maar meer in moeilijkheden. Hulp van een kostganger en van zijn oom Johan, maakt de zaak alleen maar ingewikkelder.

De voorstellingen vinden plaats op:

Zaterdag 16 juli 2011

Woensdag 17 augustus 2011

Zaterdag 20 augustus 2011

Woensdag 24 augustus 2011

Mocht er door omstandigheden een avond uitvallen dan wordt zaterdag 27 augustus 2011 gebruikt als uitwijkavond. Aanvang van de voorstellingen is steeds om 20.00 uur. Let op dit is een nieuwe aanvangstijd t.o.v. voorgaande jaren.

Locatie voor de voorstellingen is het fraaie openluchttheater te Aalden. Entree bedraagt € 6,- en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Het is noodzakelijk kaarten te reserveren Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.openluchtspelzweeloo.nl

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto