Zweeloo Digitaal
Schaapskudde Benneveld


Publiek geniet van folklore op molenterrein

Het terrein van de Jantina Hellingmolen was zondagmiddag het toneel van het jaarlijkse schaapscheerdersfeest. Het ambachtelijk schouwspel trok veel bekijks.

 
Stichting Schaapskudde Benneveld

Wilt u overheerlijk en heel bijzonder lamsvlees kopen voor de feestdagen? Stichting Schaapskudde Benneveld biedt speciaal voor u, met optimale aandacht voor dierenwelzijn en op een zo natuurlijk mogelijke en ambachtelijke manier geproduceerd, lamsvlees van unieke kwaliteit.

 
Publiek geniet van ambachtelijk schouwspel

Het terrein van de Jantina Helling molen was zondagmiddag het toneel van het jaarlijkse schaapscheerdersfeest van de Schaapskudde Benneveld. Het ambachtelijkschouwspel op het molenterrein trok veel bekijks.

 
Stichting Schaapskudde Benneveld

Wilt u overheerlijk en heel bijzonder lamsvlees kopen? Stichting Schaapskudde Benneveld biedt speciaal voor u, met optimale aandacht voor dierenwelzijn en op een zo natuurlijk mogelijke en ambachtelijke manier geproduceerd, lamsvlees van unieke kwaliteit.

 
Adopteer een lammetje

Van eind februari tot einde maart worden er weer lammetjes geboren. Wilt u ons in het voorjaar steunen door ook zo'n schattig lammetje te adopteren? Wij bieden u de mogelijkheid om zo'n schattig lammetje financieel te adopteren. Voor maar € 25,00 mag u, als u dat wilt, zelf een lammetje komen uitzoeken en een naam geven. Wanneer u een lammetje adopteert …

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6

Zoeken in de site

Willekeurige foto