Algemeen nieuws
Nieuws


Paasbult vakkundig in de hens

De droogte dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de paasvuren in onze dorpen konden eerste en tweede Paasdag gewoon doorgang vinden. Een mooi gegeven, want deze aloude traditie moet in ere worden gehouden.

 
Pluk&Deel verkoopt gedroogde appelstukjes ....

.... op vrijmarkt in Zweeloo voor het zwembad. Onlangs werd bekend dat de L.E.E.F. fair die al 6 jaar in Zweeloo gehouden werd ten bate van het Zwembad Zweeloo dit jaar niet doorgaat. Een flinke teleurstelling voor de organisatie en alle vrijwilligers die betrokken zijn bij de fair en het zwembad.

 
Paaseieren zoeken Zweeloo
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd organiseerde Dorpsbelangen Sweel op Paaszaterdag het traditionele Paaseieren zoeken met een extra cadeautje voor de vinder van het gouden ei. Paashaas Jansje zorgde voor een grote buit.
 
Jesper en Lisanne blijven nauw verbonden met Sweel

‘Waarom Amersfoort? Drie keer verkozen tot beste gemeente om te wonen!’ Jesper Reuvers en Lisanne Haan wonen sinds januari in een groene, waterrijke wijk Vathorst. Alle voorzieningen bij de hand en hartje Amersfoort dichtbij.

 
Zuidenveld Nieuwsbrief 2

Beste inwoners, Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief. In de afgelopen weken zijn we als commissie druk geweest met de verpachting van het Zuidenveld: welke cateraar doet het beste bod?

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 305

Zoeken in de site

Willekeurige foto