Kunst en cultuur
Nieuws


Zangcarrière Henk-Jan Tangenberg in stroomversnelling

Vrijdagavond optreden in stadion De Langeleegte in Veendam

 

Aalden - De zangcarrière van Henk-Jan Tangenberg is in een stroomversnelling geraakt. Komende vrijdag staat een optreden in voetbalstadion De Langeleegte in Veendam op het programma. Naar verwachting voor meer dan 2.000 toeschouwers zal de volkszanger uit Aalden zijn vocale kunsten vertonen. Een voorlopig hoogtepunt voor het jeugdige zangtalent.

 

 
Drentse boekenweek

Op 4 november j.l. ging in Westerbork de Drentse boekenweek van start.

De  officiële opening werd verricht door de commissaris van de koningin, Jacques Tiggelaar en burgemeester Jan Broertjes van Midden-Drenthe.

 

 
Theater te Water speelt 'Luchtkastelen' in Zweeloo

Luchtkastelen

‘Luchtkastelen’ is een absurde voorstelling waarin geld een hoofdrol speelt en zelfs de liefde dreigt te verzuipen in het slijk der aarde.  Waarin de president-directeur Scheppema om een gouden idee vraagt en vervolgens de waanzin toeslaat. Waarin jacht wordt gemaakt op groot wild, groot geld en op elkaar. Waarin een indiaan wijze woorden spreekt en een koe troost brengt.

 

 
Intocht Sinterklaas Aalden-Zweeloo

Aalden/Zweeloo - Op zaterdag 19 november a.s. komt Sinterklaas aan in Aalden/Zweeloo. Onder begeleiding van de plaatselijke muziekvereniging B.O.M. zal de Goedheiligman om 15.00 uur bij ouderencentrum De Korenhof in Aalden arriveren. Na een welkomstwoordje van Susan Askes zal het gezelschap uit Spanje samen met de kinderen in optocht naar de Aeldermeent vertrekken voor een gezellig samenzijn.

 
Overheerlijke traditie in ere gehouden door Bakkerij Kuijer.

De laatste zaterdag van oktober staat traditiegetrouw bij Bakkerij Kuijer in het teken van oliebollen bakken. Ook afgelopen zaterdag was het weer zover. Veel inwoners van Aalden en omgeving haalden snel even een zak heerlijke oliebollen met of zonder krenten.

Voor AHA even de gelegenheid om bakker Kuijer te vragen waar deze traditie eigenlijk vandaan komt.

 
<< Start < Vorige 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Volgende > Einde >>

Pagina 141 van 171

Zoeken in de site

Willekeurige foto