Kunst en cultuur
Nieuws


Dameskoor Sweelodie verleent medewerking aan Kerstnachtdienst

De voorbereidingen voor de Kerstnachtdienst, georganiseerd door de beide kerken van Zweeloo en Aalden, zijn al weer in volle gang. Dameskoor Sweelodie heeft haar medewerking aan de Kerstnachtdienst toegezegd. De dames oefenen elke woensdagavond om een mooi programma voor ons neer te zetten.

 
Kunst? Oordeelt u zelf….

Ongeveer drie maanden geleden hebben wij u in OEK kennis laten maken met één van de drie nieuwste aanwinsten van het kunstproject Dorpsgezichten: Het Gebint.

Geplaatst achter Oud Aalden, bij het begin van het fietspad naar Oosterhesselen, zorgde het kunstwerk voor nogal wat discussie.

 

 
Theater te Water bouwt Luchtkastelen in De Spil

Theater te Water is al jarenlang een vast onderdeel van het seizoensprogramma van Sweel Cultureel. Op donderdag 15 december komt het populaire theatergezelschap weer naar Zweeloo voor een optreden in dorpshuis De Spil. Opgevoerd wordt de nieuwe voorstelling ‘Luchtkastelen’.

 

 
Succesvol optreden Happy Sound in theater Orpheus te Apeldoorn.

Zaterdag 12 november toog een bus vol enthousiaste, zanglustige vrouwen in alle vroegte richting Apeldoorn. Geselecteerd worden voor dit prestigieuze festival is geen eenvoudige opgave. De lat ligt hoog, dus Happy Sound wilde een goed figuur slaan en trof een gedegen voorbereiding.

 

 
Sinterklaas goed ontvangen in Aalden

Hoera, Sinterklaas is weer in Aalden en dat is goed gevierd. Samen met zijn Pieterbazen werd hij afgelopen zaterdag weer feestelijk onthaald op het pleintje voor de Korenhof. Waarna de kinderen samen met Sinterklaas in optocht naar de Aeldermeent gingen waar een groot Sinterklaasfeest op het programma stond. In de Aeldermeent hadden de pieten het ondertussen al behoorlijk druk met het uitdelen van pepernoten. Wat opviel dit jaar, was dat er heel veel jonge hulppieten aanwezig waren.

 

 
<< Start < Vorige 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Volgende > Einde >>

Pagina 142 van 173

Zoeken in de site

Willekeurige foto