Kunst en cultuur
Nieuws


Sweelpop maakt de tweede naam bekend: NIELSON MET LIVEBAND

In opvolging van zijn hitsingle ‘Beauty & de Brains’ brengt Nielson zijn nieuwe nummer ‘Zo kan het dus ook’ uit.  De track, welke ook op zijn debuutalbum zal verschijnen, gaat over de onverwachte positieve wending die zijn leven het afgelopen jaar heeft gemaakt. 


 
Dorpswandeling Zweeloo

 
Eerste naam Sweelpop 2013 bekend

WEELPOP maakt de eerste naam bekend: THE ROMANCE + BOMBITAS

Wie waren er in 1982, 1984 en 1988 bij toen Herman Brood met zijn Wild Romance & Bombitas op het podium stonden tijdens Sweelpop?

Vrijdag 23 augustus 2013 staan ze weer op het hoofdpodium en wel met een heel speciaal optreden:

 

 
Optreden Theo Bruinsma in kerkje van Zweeloo

Op uitnodiging van Sweel Cultureel geeft Theo Bruinsma vrijdagavond a.s. een concert in het kerkje van Zweeloo. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 10 euro, hier is koffie/thee bij inbegrepen.

Liedtiesschriever, zanger en gitarist Theo Bruinsma uut Aalden maakt al langere tied op iegen wieze zien muziek. Rust en ruumte maakt zien muziek toegankelijk, spannend en inspirerend. Veural op een intieme en melancholieke wieze. Met teksten die je even prebeert te laoten naodenken over dinger die der toe doet………

 

 
De Spil nieuwe stijl groot succes

 

De eerste weken van het nieuwe jaar. Tijd voor overpeinzingen, terugblikken en vooral van vooruitblikken wat het nieuwe jaar te bieden heeft.

En dat is best veel volgens Anita Klingenberg, bestuurslid van de stichting De Spil.

“We hebben een goed jaar afgesloten en we gaan zeer positief 2013 in” vertelt Anita.

“Vanaf januari 2012 draait De Spil op vrijwilligers, die met veel toewijding de boel draaiende houden. Een groep vrijwilligers van ongeveer 30 personen zorgt voor het onderhoud, de schoonmaak, de reparaties, de bardienst en verdere bediening. Zonder deze enthousiaste mensen kan De Spil niet bestaan, zo simpel is het” aldus Anita. “Hier blijkt wel weer hoe hecht de gemeenschap is en hoe belangrijk men het vindt dat een dorpshuis als De Spil blijft bestaan.”

 

 
<< Start < Vorige 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Volgende > Einde >>

Pagina 145 van 192

Zoeken in de site

Willekeurige foto