.

.

 

.

Heropening Hegen op zaterdag 1 september

 

Wezup – Op zaterdag 1 september a.s. gaan de deuren van hotel-café-restaurant Hegen in Wezup voor het publiek weer open. Aan de nieuwbouw en inrichting van het horecapand aan de Wezuperstraat wordt op dit moment de allerlaatste hand. Op 11 maart 2011 werd het eeuwenoude horecabedrijf in een mum van tijd door een verwoestende brand in de as gelegd. In het afgelopen anderhalf jaar is zeer voortvarend gewerkt aan de herbouw. In het nieuwe restaurant komt de sfeer weer helemaal tot leven omdat dit is gevestigd in een fraai vormgegeven hooimijt. Verder omvat het nieuwe etablissement elf hotelkamers en zijn er verschillende zalen die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden.

 

 

Met trots kijkt Wim Hegen naar zijn nieuwe horecabedrijf. De uitbater kwalificeert het als een moderne versie van het aloude café Hegen. ‘Het horecapand heeft een andere indeling gekregen, een ander aangezicht, maar de karakteristieke elementen zijn gewaarborgd.’ Het etablissement is toegerust met een à la carte restaurant, gevestigd in de hooimijt, met plaats voor 50 gasten. Achter het café is een grote zaal gebouwd. Uiteraard is ook het bruine café in oude luister hersteld. Als ‘kroegbaas’ staat Wim Hegen al jarenlang letterlijk en figuurlijk middenin de gemeenschap. Het is een café zoals een café hoort te zijn. Deze vertrouwde sfeer blijft ook het ‘nieuwe’ café Hegen uitstralen.(Bron: Coevorden HuisAanHuis)

 

Bijschrift foto: Uitbater Wim Hegen brengt alles in gereedheid voor de heropening van het hotel-café-restaurant aan de Wezuperstraat in Wezup. Op zaterdag 1 september a.s. kunnen de gasten er weer terecht. (Foto: Jos Grootscholten)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel