.

.

 

.

18e 'Herman Eshuis Boerendeeldrive'

 

De 65-jarige bridgeclub 'Lodgi' uit Zweeloo organiseert op zaterdag 8 september voor de 18e keer in successie de 'Herman Eshuis Boerendeeldrive'. Elk jaar schrijven ruim 200 bridgeliefhebbers, waaronder velen die elk jaar hebben meegespeeld, zich in voor dit evenement. Deelnemers komen uit het hele land. Uiteraard kan deze bridgedrive alleen slagen dankzij de medewerking van de diverse bewoners van de boerderijen in Oud-Aalden die belangeloos "de deel" van hun woning ter beschikking stellen. De registratie en inschrijving vindt elk jaar plaats in het 'Hoes van Hol-An'. Deelnemers kunnen tijdens de drive de inwendige mens versterken op een van de locaties waar soep en broodjes verkrijgbaar zijn. Op de Brink wordt een heerlijke "Drentse snack" voor de liefhebbers geserveerd. Tijdens de Boerendeeldrive wordt gespeeld in de A, B en C lijn, zodat bridgers van diverse speelsterkte mee kunnen spelen. De indeling zal plaatsvinden in de door de deelnemers opgegeven categorie.   Bridgeliefhebbers voor de drive op 8 september kunnen zich opgeven bij secretaris Trijn Timmermans, Dorpstraat 37, 7863PA Gees;  per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0524-580776. Ook kan men verdere informatie verkrijgen of zich aanmelden bij wedstrijdleider Cor Knijnenburg tel: 0524-582100. Er is een maximum aan het aantal paren dus wilt u meedoen schrijft u dan tijdig in. Lodgi hoopt ook dit jaar weer veel deelnemers te kunnen verwelkomen.
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel