.

.

 

.

Inspiratieavond met verstilde muziek in de Hof van Axen

 

Zo’n half jaartje geleden schonken wij in OEK aandacht aan de

doorstart van de Hof van Axen. De nieuwe eigenaren, Sonja Groenewege en Jan van Dijk, hebben sindsdien niet stilgezeten en, begin november, zijn ze redelijk tevreden over het aantal gasten dat hun cursuscentrum inmiddels heeft weten te vinden.

 

Voor de komende winter zijn Sonja en Jan van plan om op de donderdagavonden een aantal leuke activiteiten te organiseren onder de titel inspiratieavond. De avonden zijn allereerst bedoeld voor de mensen, die in de directe omgeving van de Hof wonen. Goede ideeën voor deze avonden zijn uiteraard welkom.

Op donderdag 15 november is de eerste gepland, een concert waarin een aantal mantra's gespeeld en gezongen worden door TouchingSilence. Bezoekers van hun concerten noemen de muziek “betoverend, ontroerend, voedend en verruimend”.
TouchingSilence wordt gevormd door Marc Citroen en Hadewyn Post. Ze hebben elkaar gevonden in de subtiliteit van hun stemmen, begeleid door harp, fluit, piano en Indiaas harmonium.

 

Het concert op donderdag 15 november begint om 20.00 uur. De entree is € 15.

Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22648916.

Voor info en muziek: www.hofvanaxen.com of www.TouchingSilence.nl

Bijschrift foto: Hadwyn Post en Marc Citroen spelen op 15 november bij de Hof van Axen

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel