.

.

 

.

Bedrijven in het Nieuws: De Kapper van Sweel

We doen er alles aan om onze klanten nóg mooier te maken’, zeggen Chantal Oost en Roelina Prakken met een vette glimlach. Eén ding is glashelder: het draait bij de Kapper van Sweel om mooi haar! ‘Modieus en vooral een look die past bij de klant, want dat vinden wij belangrijk!’ De 36-jarige Chantal Oost zwaait al weer sinds medio 2004 de scepter in de moderne kapperszaak aan de Hoofdstraat 12 in Zweeloo. Vanaf haar 18e jaar zit ze in het kappersvak. Eerst was Chantal vijf jaar in dienst bij Roelina en in de zomer van 2004 nam ze de salon over. ‘Ik kende de zaak en de klantenkring heel goed. Dat maakte de overname destijds natuurlijk een stuk gemakkelijker. Ik ben dan ook vol vertrouwen in het nieuwe avontuur gestapt en heb er geen moment spijt van gehad’, aldus Chantal. 

Samen met Roelina werkt ze met veel plezier aan creatieve looks. ‘Het haar is één van mijn grootste liefdes. Hoe langer je in dit vak zit, hoe enthousiaster je wordt. Ik probeer steeds vooruitstrevend te zijn.' Chantal vertelt het bijzonder fijn te vinden dat Roelina nog twintig uur per week actief is in de kapsalon, ‘want haar ruime ervaring is heel belangrijk voor de salon!’

De Kapper van Sweel is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Chantal en Roelina zijn in het bezit zijn van de erkende diploma’s dames- en herenkapper of zoals het tegenwoordig ook wordt genoemd, haarstylist. ‘Haarverzorging is modegevoelig voor wat betreft vormen en kleuren, maar ook de technieken en producten veranderen. Daarom volgen we elk jaar diverse cursussen om vooral bij te blijven met de nieuwe technieken en producten’, belicht Chantal de werkwijze. Voor veranderingen met haar is ze altijd te vinden. ‘Voor mij is het belangrijk dat ik goed met het haar omga, zodat ik diverse kleuringen en omvormingen met een optimaal resultaat kan behalen.’ De Kapper van Sweel is een aanbeveling waard, want in de salon wordt met veel aandacht en kwaliteit voor het haar en de klant omgegaan! Openingstijden De Kapper van Sweel: dinsdag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.30 uur; vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Voor afspraken of informatie belt u 0591 – 372500.

Bijschrift foto: Bij de Kapper van Sweel wordt door Chantal Oost en Roelina Prakken met aandacht en kwaliteit voor het haar én de klant omgegaan. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel