.

.

 

.

NBvP/Vrouwen van Nu Zweeloo huldigt jubilarissen

Het bestuur van de NBvP/Vrouwen van Nu afdeling Zweeloo heeft afgelopen week tijdens de maandelijkse bijeenkomst een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. De dames T. Eising-Kruimink, G. Hegen-Heling, T. Klingenberg-Sikken werden gehuldigd vanwege het feit dat zij reeds een halve eeuw lid zijn van de vrouwenorganisatie uit Zweeloo. Al 40 jaar trouw lid zijn de dames G. Hagting-Eving, R. Kuipers-Lamberts en L. Nijenbanning-Venema. De dames G. Schreuder-Van Zanten en E. Kuijer-Van Egten zijn beide 25 jaar aan de NBvP/Vrouwen van Nu verbonden. Op de foto ontbreken E. Kuijer en R. Kuipers.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel