.

.

 

.

Opnieuw geen voetbal in district Noord : KNVB verwacht nog geen problemen

De KNVB heeft voor komend weekend opnieuw alle wedstrijden afgelast. De velden zijn door de sneeuwval en bevriezing onbespeelbaar.  Ook de afgelopen weken werd het complete voetbalprogramma geschrapt vanwege het slechte weer. En voor volgend weekend lijken de vooruitzichten en omstandigheden weinig hoopopghevend. Sterker, veel clubs kunnen zelf op de trainingsvelden niet uit de voeten.

 

De KNVB maakt zich vooralsnog geen zorgen over de haperende voortgang van de voetbalcompetitie. "Wij zien voorlopig nog voldoende ruimte in het speelschema om de afgelaste wedstrijden in te plannen'', meldt Pieter Busscher Hoofd Wedstrijdzaken KNVB Noord. ,,Uiteraard gaat hierbij onze voorkeur uit naar het spelen van wedstrijden in de vastgestelde inhaalweekeinden, maar we zullen er niet omheen kunnen dat als de zomertijd weer ingaat ook enkele wedstrijden op doordeweekse dagen ingepland zullen moeten worden".

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel