.

.

 

.

Dorpswandeling Zweeloo en Aalden

Het Toeristisch Informatiekantoor Zweeloo houdt woensdag 24 februari een dorpswandeling door de schilderachtige dorpen Zweeloo en Aalden.

Een deskundige gids vertelt over het leven van de beroemde schilders, die hier gewoond en gewerkt hebben, zoals Max Liebermann en Vincent van Gogh. De wandeling voert langs prachtige Saksische boerderijen, een het dertiende eeuws kerkje en een uniek natuurgebied. Voor meer informatie en aanmeldingen: TIP Zweeloo, tel. 0591-372299 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Gaarne aanmelden vóór 11.00 uur. Kosten zijn 4 euro p.p., voor kinderen 2 euro p.p. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf het TIP-kantoor, Hoofdstraat 8 in Zweeloo. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en gaat alleen door bij voldoende deelname.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel