Artikel
Schaapskudde Benneveld

Op zaterdag 13 juni a.s. worden de Drents Heideschapen van de Schaapskudde Benneveld geschoren. Omstreeks 13.00 komt de kudde aan op de Brink in Benneveld. De schapen worden op de tradionele manier met de hand geschoren. De kinderen kunnen viltwerk maken van de geschoren wol. Het scheren duurt tot 16.00 uur.

Bij slecht weer gaat het evenement niet door. Kijk op www.schaapskudde.benneveld.eu voor het laatste nieuws.

Lekker Buiten Eten

TAFEL 16 en WIJNBROEDERS verzorgen weer ‘Lekker Buiten Eten’: een viergangen diner in landelijke omgeving. Neem ook plaats aan de lange tafels in de natuurtuin van Ellen en Gijsbert Six in Benneveld op zaterdag 13 juni 2015 voor een culinaire en sfeervolle beleving van 17.00 uur tot 21.00 uur.

René, de chef van Tafel 16, zal met genoegen een exclusieve maaltijd voor u bereiden. René’s stijl is puur: van biologische en seizoensproducten uit de regio maakt hij de lekkerste gerechten. Deze keer is het vlees afkomstig van een schaap uit onze kudde. Wijnkenner Jos van Wijnbroeders selecteert hierbij uitstekend passende wijnen.

Voor info en opgave: www.wijnbroeders.nl (agenda) , 06-37348839 , Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij zoeken nog enkele vrijwilligers

  • Hou je van schapen, natuur en buitenlucht, samen bezig zijn en gezelligheid?
  • Benieuwd wat er zoal te doen is om onze mooie kudde in stand te houden?
  • En wil je misschien wel meehelpen?

Neem dan vrijblijvend contact op met een van ons.

 

Zoeken in de site

Willekeurige foto