.

.

 

.

Smaakvol Palmhaantje 2010

 

Afgelopen zaterdag organiseerde de werkgroep Vakantie-Activiteiten wederom het Palmhaan-lopen. Om 11.15 uur kwamen de kinderen dorpshuis De Spil binnen. In totaal 115 kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 van de basisscholen deden mee. Ook de vrijwilligers kwamen massaal helpen. Iedereen daarvoor onze hartelijke dank, want zonder vrijwilligers kunnen we niet.

De stokken werden prachtig versierd en nadat de kinderen zich tegoed hadden gedaan aan overheerlijke pannenkoeken (weer door vrijwilligers gebakken), was het tijd om de haantjes op de stokken te zetten. De haantjes werden gesponsord door de COOP-supermarkt en de Jantina Helling-molen verzorgde het pannenkoekenmeel. Super!

Met de stokken in de hand liepen de kinderen in optocht naar De Korenhof en weer terug naar dorpshuis De Spil. Dit jaar was BOM tot ieders plezier weer van de partij. Verder waren er dit jaar twee paashazen die het publiek voorzagen van chocolade-eitjes. Ook de mensen in de auto’s en de bus, die moesten wachten tot de optocht voorbij was, werden getrakteerd. Al met al is het weer een leuke en gezellige palmhaan geweest. Iedereen alvast een vrolijk Pasen gewenst!

 

De organiserende werkgroep vakantie-activiteiten had het afgelopen zaterdag weer voortreffelijk voor elkaar. Boven: Jelly Brinks, links naast haar Detri Smid, dan v.l.n.r. Romy Kuipers, Ria Popken en Shelly Jonkman en voor zitten Kim Slomp en Jacquelien Pol. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

Voorafgaande aan de Palmhaan-optocht deden de kinderen zich tegoed aan overheerlijke pannenkoeken. (Foto: Ruud Janse Fotografie)

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel