.

.

 

.

Gratis toegang voor Duitse bezoekers in Stedelijk Museum Coevorden op 22 mei

In het kader van de samenwerking tussen het Emslandmuseum in Lingen en het Stedelijk Museum Coevorden betalen Duitse bezoekers op 22 mei geen toegang voor een bezoek aan het museum in Coevorden. Op dezelfde dag kunnen Nederlandse bezoekers het museum in Lingen gratis bekijken.

Op 22 mei is het in Duitsland Museumdag. Veel musea geven die dag korting op de entree of zijn zelfs helemaal gratis toegankelijk. Om het museumbezoek in het buurland te stimuleren hebben het Emslandmuseum en het Stedelijk Museum Coevorden besloten die dag de deuren gratis open te zetten voor het buurland. Momenteel is in het Stedelijk Museum Coevorden de tentoonstelling ‘Grenzenloos Straffen’ te zien. Deze tweetalige tentoonstelling reist in september door naar het museum in Lingen. Bezoekers van het museum in Nederland die een Duits paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs kunnen laten zien kunnen 22 mei het Stedelijk Museum gratis bezoeken. Andersom geldt hetzelfde voor Nederlanders die op 22 mei afreizen naar Lingen.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel