.

.

 

.

C.B.S. de Schutse doet mee met “E-waste race”

Leuk en leerzaam inzamelen van elektronica!

Iedereen kent het wel, je hebt nog wat oude elektronica rondslingeren. Een oud telefoontje, kapotte dvd-speler of wekker bijvoorbeeld. Toch schiet het er iedere keer weer bij in om deze elektronische apparaten, ook wel e-waste genoemd, weg te brengen.

De E-waste race is een wedstrijd tussen scholen in de regio om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. Tijdens een E-waste race kunt u het rondslingerende elektronisch afval aanmelden op de website: www.ewasterace.nl

Via de website maakt u een afspraak om het afval thuis op te laten halen. Kinderen van groep 6,7,8 komen het dan bij u ophalen. De school (c.b.s. de Schutse in dit geval) scoort hier punten mee. Na vier weken wordt de winnaar bekend die een toffe schoolreis wint. Zo maakt de E-waste race het inzamelen van elektronisch afval leuk, leerzaam en gemakkelijk!

Dus …… heeft u thuis nog kapotte, elektronische apparaten meldt ze aan op de website.  www.ewasterace.nl

Dan komen wij het ophalen. Natuurlijk mag u het ook zelf langs brengen op school.

U kunt vanaf 23 mei tot en met 16 juni uw afval aanmelden of inleveren.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel