.

.

 

.

Eén jaar Blijf Veilig Mobiel

Veilig Verkeer Nederland afdeling gemeente Coevorden heeft haar 1e winterserie van het populaire voorlichtingsprogramma verkeersinformatie voor groepen er op zitten. Met dit, naar nu blijkt, succesvolle verkeersprogramma werd op diverse plaatsen in de gemeente een gezellige en goed bezochte middag of avond verzorgd.

 Er werd voorlichting gegeven over de oude, bestaande en de nieuwe verkeersregels, groepsvragen over alcohol en medicijnen in het verkeer en een laagdrempelige verkeersquiz. De laatste twintig jaar zijn de verkeersregels zo’n 40 procent gewijzigd of aangevuld. Natuurlijk waren er ook de informatieve verkeersbrochures en hebbedingetjes. Het ca. kleine 2 uur durende programma werd goed ontvangen, met positieve reacties van de aanwezigen. Voor velen was het opfrissen van de verkeersregels een verademing.

Vanaf oktober gaan we weer van start, voor groepen die hun vergadering, themabijeenkomst of zomaar willen aanvullen met onze leerzame verkeersvoorlichting. Vanzelfsprekend komen we ook graag bij uw vereniging, club of groep bij u. Projectleider Rob Perdijk van Blijf Veilig Mobiel is graag bereid gewenste informatie te geven. Hij is te bereiken via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0524-514257. Kijk ook op de VVN website www.coevorden.vvn.nl , over de vvn activiteiten in de gemeente Coevorden. Ook bij u in uw woonplaats of omgeving. Wilt u nu alvast uw kennis van de verkeersregels testen, kijk op www.vvn.nl

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel