.

.

 

.

Openluchtspel Zweeloo belooft deze zomer een waar feest te worden!

Komende zaterdag (9 juli) verzorgt het Openluchtspel Zweeloo de eerste uitvoering van het blijspel “Vrouw zoekt Boer”, geschreven door Marga Kool en Jan Veenstra en uitgegeven door het Huus van de Taol. Zoals altijd is het prachtige Openluchttheater in Aalden de plek waar het allemaal gebeurt. Na de première van 9 juli volgen nog voorstellingen op vrijdag 19 augustus en zaterdag 20 augustus.

Als één van deze voorstellingen niet door kan gaan wordt ook gespeeld op zaterdag 27 augustus. Alle uitvoeringen beginnen steeds om 20.00 uur

De titel alleen al belooft veel hilariteit

De titel van dit Drentse blijspel - “Vrouw zoekt Boer” - belooft alleen al veel hilariteit. En daarmee is niets te veel gezegd, beaamt Aaltje Bos, die dit jaar samen met Marleen Ubels de regie doet. Vanaf de eerste minuten is “Vrouw zoekt Boer” een komisch stuk met super grappige typetjes, humoristische teksten en hilarische scènes. En een voorstelling waarin het publiek eigenlijk al bij binnenkomst deel uitmaakt van het feest, zoals zich dat voor hun ogen afspeelt. Of beter gezegd, het publiek komt op de bruiloft! Vandaar dat de spelers en het bestuur het leuk vinden als u op de uitvoeringsavonden wat feestelijks aan zou trekken.

Bruiloft in het Openluchttheater

Rita en Kees-Willem Hovinga zijn 25 jaar getrouwd en dat vieren ze met een tuinfeest voor familie en vrienden. Het is een echt bruiloftsfeest met toespraken, 'stukkies' en muziek en uiteraard een heuse ceremoniemeester. Natuurlijk zijn er ook bijzondere gasten op het feest zoals een wat ondeugende oma, de buurjongen die door zijn vrienden is opgegeven voor het tv-programma Boer zoekt Vrouw, een aparte wethouder en twee vriendinnen op zoek naar 'hum'....... De grote vraag van de avond is natuurlijk: komt van een bruiloft een bruiloft?

Maar er is nog veel meer

In “Vrouw zoekt Boer” zult u muzikaal verrast worden door Zweeler muzikanten en koren. Wij noemen accordeonist Arie Boelens, volkszanger Henk-Jan Tangenberg, Gospelgroep Marturia (9 juli), de Loozangers (20 augustus), een Zweeler Gelegenheidskoor (19 augustus) en een aantal verrassende Zweeler rappers. En…. de dorpsdichter is er natuurlijk ook!

Onvergetelijke avond

Samen met de andere bruiloftgasten zult u een onvergetelijke avond beleven. U mag deze speciale uitvoeringen daarom niet missen! Voor het reserveren van kaarten kunt u bellen met 06 4622 9280 en voor meer interessante info kunt u terecht op de website: www.openluchtspelzweeloo.nl en op de Facebookpagina van het Openluchtspel.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 juli 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel