.

.

 

.

Bezoekers rommelmarkt in volle sprint op jacht naar 'pareltjes'

Vele marktkramen, vele bezoekers en nog veel meer prullaria. Dat was afgelopen zaterdag weer het vertrouwde beeld van de traditionele rommelmarkt van Stichting Sweelpop. De markt bood andermaal een grote verscheidenheid aan goederen. Ook een markt van uitersten: want alles wat voor de één rommel is, blijkt voor de ander juist nostalgisch en waardevol. De weersomstandigheden waren wisselend. Het publiek liet zich er echter niet door weerhouden en ging om 13.00 uur bij de opening in volle sprint op jacht naar de echte pareltjes.

Jong en oud heeft zaterdag voor een appel en ei wel wat leuks op de kop kunnen tikken en al met al was het volgens de organisatoren 'een gezellige boel.' Ondanks het wisselvallige weer is de stichting bovendien erg tevreden met de opbrengst van de rommelmarkt. Vanaf afgelopen maandag is ook de voorverkoop van Sweelpop van start gegaan. De 35e editie van het popfestival staat op vrijdag 26 augustus a.s. op het programma. Toegangskaarten zijn te koop bij Bakkerij Kuijer, Welkoop Zweeloo en café Lindeboom Oosterhesselen. De onlineverkoop van kaarten is al geruime tijd mogelijk via de site. Meer informatie over Sweelpop staat op www.sweelpop.nl en op Facebook. Bijschrift foto: Bezoekers van de rommelmarkt trotseerden afgelopen zaterdag de wisselende weersomstandigheden en gingen in volle sprint op jacht naar de marktkramen. (Foto: Monique Jonkman-Koolen) Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 juli 2016.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel