.

.

 

.

Stedelijk Museum Coevorden zoekt vrijwilligers!

Het Stedelijk Museum Coevorden kan alleen bestaan dankzij de inzet van een groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat bezoekers gastvrij ontvangen worden. Om ons team van vrijwilligers te versterken zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die hun steentje bij willen dragen aan het voortbestaan van een bijzonder stukje historie van Coevorden.

Als vrijwillige baliemedewerker of gastheer of gastvrouw van het museum werk je circa twee dagen per maand achter de balie van het museum. Je ontvangt de gasten, verkoopt entreebewijzen en geeft informatie over de activiteiten van het museum. Je werkt altijd samen met één of twee andere vrijwilligers, je staat er dus nooit alleen voor! Daarnaast is het museum op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om diverse (kinder)activiteiten te begeleiden of mee te helpen op het gebied van PR en Marketing of Educatie. Het museum heeft een gezellige en enthousiaste groep vrijwilligers.

Wie interesse heeft in vrijwilligerswerk bij het museum kan contact opnemen met het museum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088 012 8315. Ook kunt u kijken op de vacaturebank van Coevorden www.mwcoevorden.nl

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel