.

.

 

.

Oproep Fietsongeval Benneveld

Bij de redactie van deze site is op dinsdagavond onderstaand verzoek binnen gekomen. Om ook deze meneer van dienst te kunnen zijn is het bericht geplaatst, contact gegevens zijn bij de redactie bekend.

Geachte heer, mevrouw,

Ik heb afgelopen zondag (11-4) een tocht gemaakt op mijn nieuwe (10-4) ATB-fiets en ben in Benneveld op de kruising Bennevelderstraat/Kampweg lelijk ten val gekomen door olie op de weg. Graag zou ik een oproep willen plaatsen om er achter te komen wie hiervoor verantwoordelijk is geweest. Deze vervuiling heb ik meteen bij de gemeente gemeld en zij hebben reeds schoonmaakwerkzaamheden verricht, maar men heeft helaas geen melding ontvangen van de veroorzaker. Deze olie moet in mijn ogen iets van de dagen daarvoor zijn geweest. Ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Erik Kroeze

Sleen

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel