.

.

 

.

CBS De Schutse opent schooljaar met gezellige BBQ: Back to the Schutse!

Traditiegetrouw sluit c.b.s. De Schutse de eerste schoolweek af met een gezellige BBQ!

Vrijdagmiddag 2 september is het schoolplein omgetoverd tot een plek waar ouders, (oud)leerlingen en docenten elkaar ontmoeten. Onder het genot van een goed verzorgde barbecue worden de vakantieverhalen en de ervaringen uit de eerste schoolweek met elkaar gedeeld en vermaken de kinderen zich op het luchtkussen!

Het schooljaar is nu echt van start en terwijl de kinderen uiteraard druk aan slag gaan met hun weektaken, zijn de voorbereidingen voor het volgende feest al weer in volle gang. CBS De Schutse bestaat namelijk in oktober 105 jaar en ook dat laat de school uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan!

Bijschrift foto: Afgelopen vrijdag sloot c.b.s. De Schutse de eerste schoolweek op smaakvolle wijze af. Er werd voor ouders, (oud)leerlingen en docenten een heerlijke barbecue geserveerd. Uiteraard was het ook een mooie gelegenheid om vakantieverhalen én ervaringen uit de eerste schoolweek uit te wisselen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 september 2016

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel