.

.

 

.

Sweel Cultureel opent jubileumjaar bij ’t Hoes van Hol-An in Aalden

Sweel Cultureel bestaat 25 jaar! En komende zaterdagmiddag 10 september, om 13.30 uur,  wordt het jubileumjaar 2016-2017 geopend met een feestelijk programma rond de Brink in Aalden. In vier kleine “theaters” kunt u genieten van verschillende soorten muziek en cabaret en u hoeft niet te kiezen want u krijgt de gelegenheid elke van die theatertjes te bezoeken. Het wordt een soort festival met straatorgelmuziek, blues, folk én cabaret op verschillende locaties.

De toegang, inclusief hapjes en drankjes, kost € 15,00 per persoon en wij vragen u contant en liefst gepast te betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk. De toegang wordt echter 50% goedkoper als u een abonnement voor alle 9 voorstellingen van het hele seizoen aanschaft! Immers, de som van alle voorstellingen in dit seizoen is € 107,00 , terwijl wij voor een abonnement € 50,00 pp rekenen! Wij raden u aan uw kaarten en/of abonnement te reserveren via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  want het aantal plaatsen is beperkt.

Het laatste nieuws is dat onze website is gemoderniseerd, kijk maar eens op www.sweelcultureel.nlen natuurlijk vindt u ons ook op facebook. 

Bijschrift foto: De brink van Oud-Aalden vormt zaterdagmiddag het sfeervolle decor van het 25-jarig jubileum van Sweel Cultureel. In vier kleine “theaters” kunnen bezoekers genieten van verschillende soorten muziek en cabaret. (Foto: Bert Huguenin)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 6 september 2016

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel