.

.

 

.

Film in Theater Hofpoort

Dit seizoen zal Theater Hofpoort op iedere eerste donderdag van de maand een film vertonen. (aanvang 15.00 uur en 20.30 uur)  Daarnaast is er in de kerst- en voorjaarsvakantie een familiefilm (aanvang 15.00 uur) met een extra activiteit voor de kinderen na afloop. Zie voor het volledige theater- en filmaanbod onze website of theaterblad Open doek. Kaarten zijn hier ook verkrijgbaar (€7,50 en 65+ €6,-), tevens bij de Readshop in winkelcentrum Gansehof te Coevorden en vanaf een uur voor aanvang bij de theaterkassa.

We beginnen op donderdag 6 oktober met ‘Still Alice’. Drama met Julianne Moore als een hoogleraar die de grip op haar leven langzaam kwijtraakt, nadat de ziekte van Alzheimer bij haar wordt geconstateerd. Alice, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen. Voor haar hoofdrol in dit aangrijpende drama werd Julianne Moore overladen met prijzen, waaronder de Golden Globe, De BAFTA, de Screen Actors Guild Award én de Oscar voor Beste Actrice.

Vrijdag 7 oktober – King of the World – aanvang 20.15 uur – € 25,-

In minder dan 3 jaar tijd heeft deze band zijn plek in het Nederlandse bluescircuit opgeëist en kan je stellen dat ze momenteel tot de beste bluesbands van Nederland behoren. Wij zijn er dan ook trots op dat zij in Hofpoort de jaarlijkse Bluesnacht openen. Met een geweldige live-reputatie in binnen- en buitenland, vijf Blues-Awards in the pocket, optredens van Paradiso tot het North Sea Jazz Festival is King of the World erin geslaagd blues in bredere zin voor het voetlicht te brengen.

Toegang is inclusief festivalbutton voor de jaarlijkse Bluesnacht in de cafés vanaf 22.00 uur. Er zijn bij het uitgaan van dit bericht nog slechts enkele stoelen beschikbaar.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel