.

.

 

.

Zweeloo heeft weer een tandarts!

Medisch Gezondheidscentrum  aan de Marktstraat uitgebreid met tandartspraktijk. Vanaf half november dit jaar kunnen de inwoners van Zweeloo weer in hun eigen dorp terecht voor tandheelkundige zorg. De nieuwe praktijk is gevestigd in het Medisch Gezondheidscentrum aan de Marktstraat 2 en is als ‘locatie Zweeloo’ een onderdeel van Mondzorg Oosterhesselen.

De praktijk in Zweeloo zal complete tandheelkundige zorg aanbieden: alle voorkomende tandheelkundige  behandelingen, preventie en ook Implantologie.

De tandartsen Manal Harb en Lilia Morales, ook verbonden aan de praktijk in Oosterhesselen, staan klaar om de patiënten uit Zweeloo en omgeving te behandelen. Anita Jeuring en Giesela Reinders zullen verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de vestiging in Zweeloo. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de praktijk in te richten, dit zal medio november afgerond zijn. De continuïteit van de praktijk is gewaarborgd doordat Zweeloo en Oosterhesselen onderdeel zijn van een grotere tandartspraktijk  met diverse vestigingen in de regio.

Goed nieuws voor Zweeloo
Huisarts Jan Mulder en manager Sophie Zwaans, ook gevestigd in het Medisch Gezondheidscentrum Zweeloo, reageerden verheugd op het nieuws: “Ik ben erg blij dat we weer een tandartspraktijk met een enthousiast en gemotiveerd team in het dorp hebben. Dat hoort wat mij betreft tot de basisvoorzieningen van een dorp als dit. Ik hoop op een prettige samenwerking.” De Tandartspraktijk Zweeloo maakt gebruik van de gezamenlijk wachtruimte in het gebouw aan de  Marktstraat.

Voor het maken van afspraken bij ‘Locatie Zweeloo’ kunt u vanaf nu bellen met het bekende nummer in Oosterhesselen:

Mondzorg Oosterhesselen 0524-581660

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 oktober 2016.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel