.

.

 

.

Startbijeenkomst vervolg G1000 Coevorden

Inwoners die hebben aangegeven mee te willen werken aan het concretiseren van de ideeën van de G1000 van 29 oktober komen zaterdag 19 november bij elkaar voor een startbijenkomst. Tijdens deze presenteren de inwoners de ideeën en kunnen geïnteresseerden zich bij hen aansluiten. De bijeenkomst vindt plaats op Friesestraat 26 en begint om 10:00 uur.

In totaal zijn er tijdens G1000 Coevorden 15 ideeën bedacht. De 11 ideeën met de meeste stemmen, er was een gedeelde tiende plaats, worden door de G1000Coevorden-club begeleid in de uitwerking, maar de inwoners moeten het zelf doen. Inmiddels heeft een groep van 25 deelnemers aangegeven zich hiervoor in te willen zetten. De 4 ideeën die buiten de top 10 vallen, schuift de organisatie niet zomaar aan de kant. De deelnemers kunnen ze zelf oppakken, maar desgevraagd helpen zij mee de plannen te realiseren. De resultaten zijn na te lezen op: g1000coevorden.nl/resultaten.

Iedereen die geïnteresseerd is om deel te nemen aan het vervolg kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van het idee waar de voorkeur naar uitgaat.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel