.

.

 

.

Komende zaterdag ‘Open Huis’ bij Inti in Benneveld

Erna Koole opent praktijk voor klassieke homeopathie

Zaterdag 19 november a.s. kunnen belangstellenden tussen 11.00 en 16.00 uur tijdens een Open Huis een kijkje nemen in de praktijk voor klassieke homeopathie Inti aan de Almaatsweg 4 in Benneveld. Erna Koole, eigenaar van Inti, is al ruim vijftien jaar werkzaam als klassiek homeopaat. Vorig jaar verhuisde Erna naar Benneveld en ze is blij dat ze nu ook haar praktijk in Benneveld kan vestigen.

Tijdens het Open Huis wil Erna graag haar nieuwe werkruimte tonen en vragen over homeopathie beantwoorden. “Natuurlijk hebben mensen vragen, niet iedereen weet immers wat het is. Dat het een geneeswijze is, dat weten de meeste mensen nog wel, maar hoe het verder werkt, waar het voor is, of iedereen er gebruik van kan maken, hoe een consult gaat, daar wil ik graag over vertellen.”

Uiteraard wil Erna het vak goed uitoefenen, maar voor haar is het ook heel belangrijk dat mensen zich in de praktijk in Benneveld op hun gemak voelen. ‘Dat ze gezien en gehoord worden, dat er tijd en aandacht is voor iedereen. En waarom mijn praktijk Inti heet? Inti betekent in het Quechua, de oude inca-taal “zon”. De zon geeft energie, warmte en maakt licht wat donker is. Dat is allemaal nodig om gezond te worden.”

Belangstellenden kunnen komende zaterdag vrijblijvend een kijkje nemen, de koffie/thee staat voor u klaar. ‘En als mensen zaterdag a.s. onverhoopt niet in de gelegenheid zijn, dan is men ook op een ander moment zeker welkom. Graag dan vooraf even bellen of mailen.’ Op de website www.inti-homeopathie.nl is meer informatie te vinden. Erna Koole, Almaatsweg 4, Benneveld, 06 19945287.

Bijschrift foto: Erna Koole is al ruim vijftien jaar werkzaam als klassiek homeopaat. Komende zaterdag opent ze vanaf 11.00 tot 16.00 uur tijdens een Open Huis de deuren voor het publiek.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 november 2016.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel