.

.

 

.

Peuters ’t Schathoes vieren Sint-Maarten in De Korenhof

Kinderen in onze dorpen hebben het er maar druk mee deze dagen. Vrijdag vierden ze Sint Maarten en komende zaterdag staat in Aalden de intocht van Sinterklaas op het programma. De zingende kinderen waren vrijdagavond met hun lampionnen in hoogste staat van paraatheid, in de hoop zo veel mogelijk snoep te verzamelen. Op school kreeg de jongste jeugd vrijdag al een voorproefje op het populaire kinderfeest. ’s Avonds gingen ze in optocht langs de deuren.

Ook de peuters van kindercentrum ’t Schathoes genoten met volle teugen. Donderdag brachten ze een bezoek aan ouderencentrum De Korenhof en vrijdag showden ze hun lampionnen aan de leerlingen en leerkrachten van De Anwende en De Schutse. Vooral het bezoek aan De Korenhof was een feestje voor de kleinsten. Er werd bij binnenkomst gelijk al flink met de bewoners gekletst en uiteraard werden er liedjes gezongen. Vol enthousiasme deden de peuters hun best, soms kende een opa of oma het liedje ook en zong gezellig mee. De lampionnen werden uitgebreid bekeken door de opa’s en oma’s. De complimenten voor de papa’s en mama’s die geknutseld hebben!

Vervolgens gingen in de grote zaal de lichten uit en zo waren de lampjes en de mooie kleurtjes van de lampionnen nog beter zichtbaar! Nadat de kinderen uit volle borst hadden gezongen werd dit natuurlijk beloond met iets lekkers.

Bijschrift foto: Peuters van ‘t Schathoes in optocht naar De Korenhof voor viering Sint Maarten.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 november 2016.

 

                                                          

 

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel