.

.

 

.

ToNeelKameraden van ToNeKa brengen plattelandskomedie op de planken

Dan mar een zorgboerderij………… is de titel van de plattelandskomedie die de Toneelvereniging ToNeKa op vrijdag 10 februari, zaterdag 11 februari en zaterdag 18 februari a.s. in De Mepperdennen in Meppen speelt.

“Ieder jaar maken we (de ToNeelKameraden van ToNeKa) van de zaal van eetcafé De Mepperdennen een knus theater. We hierbij gebruik van de mogelijkheden die een kleine zaal biedt om toneel te spelen. Het publiek zit dicht bij het toneel, soms zelfs letterlijk met de voeten op de ‘bühne’”, vertellen de enthousiaste acteurs.

Dit jaar speelt het stuk zich af in de keuken van boerderij ‘De drie gebroeders’ en het gaat niet goed met de boerderij …. er moeten meer inkomsten gegenereerd worden. Harm en Roelof maken zich hier echter niet zo heel druk om maar hun oudste broer, Albert, en zijn vrouw Aleida wel. Ze dreigen de boerderij te verkopen als er niet meer geld binnenkomt. Voorgesteld wordt een zorgboerderij te beginnen! Of de broers het gaan redden en of werkelijk iedereen dit wel wil … dat weet u aan het eind van de toneelavond.

Donateurs hebben de gelegenheid gehad om als eersten kaarten voor deze voorstelling te bemachtigen en de nu resterende kaarten gaan in de vrije verkoop. Zin om te komen? Haal of reserveer kaarten bij Aaltje en Albert Bos, Middendorpsstraat 8A in Meppen of bel: 0591 37 2071  (echter; op = op!) De kaarten kosten 5,00 euro per stuk. We beginnen om 20.00 uur. U bent van harte welkom!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 februari 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel