De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook weer in 2017 uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'. Destijds -nu alweer meer dan 10 jaar geleden- is de Horecavereniging Zweeloo met de ‘Aanschuifmaaltijden’ begonnen; enerzijds om de 'drempel' voor het uit eten gaan te verlagen en anderzijds om de onderlinge contacten binnen de dorpen van onze 'gemeente' Zweeloo en tussen de dorpen onderling te versterken.
Ook is het voor ‘nieuwkomers’ in onze gemeente een mooie gelegenheid om dorpsgenoten te leren kennen en voor huisvrouwen en -mannen die nu eens een keertje niet willen koken een mooie gelegenheid om zich het te laten aanleunen.
Het uitgangspunt voor de ‘Aanschuifmaaltijden' is de afgelopen jaren steeds gelijk gebleven, namelijk: 'het verschaffen van een gezellige verzorgde maaltijd tegen een aantrekkelijke -maar ook kostendekkende- prijs'. Voor de deelnemende Horeca ondernemers is dat laatste zeker van belang, maar zeker ook geldt voor hen dat ze op hun manier willen bijdragen aan de leefbaarheid en onderlinge contacten binnen onze 'gemeente' Zweeloo. Wat wel veranderd is dat we de (streef) frequentie hebben verlaagd van om de 14 dagen naar een keer per maand (niet in de periode mei-augustus), zodat de deelnemende horeca-bedrijven in principe ieder een keer per jaar als jullie gastheer/gastvrouw zullen optreden.
De volgende horeca-ondernemers hopen jullie weer het komend jaar op hun ‘Aanschuifmaaltijden’ te mogen verwelkomen; Bert en Willy Jansen van Het Wapen van Aelden, Arnoud en Angelique Waalkens van Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio, Bas en Annemarie Buchner van Bistro Tante Sweel, Jan Willem en Aaltje Postvan de Mepper Dennen, Bastiaan Nijstad van Brasserie Timber's van Landal Aelderholt, Joop en Ria Zwiep van Kookatelier Joop Zwiep, en Wim Hegen van Hotel-Café-Restaurant Hegen.
Uitgangspunten aanschuifmaaltijden van de Horecavereniging Zweeloo zijn:
• ‘Traditioneel’, 2 gangen diner plus één consumptie voor € 15,00; 1 op een dinsdagavond (Brasserie Timber's Aelderholt, 1 op een woensdagavond (Pizzeria Ristorante Trivio del Villaggio) en 3 op vrijdagavond (HRC Hegen, Het Wapen van Aelden en De Mepper Dennen), vanaf 18.00 uur, aanvang maaltijden circa 18.30 uur;
• ’Culinair’, een heerlijk 3 gangen menu voor € 25,00; op vrijdagavond, Kookatelier Joop Zwiep en Bistro Tante Sweel, vanaf 18.30, aanvang diner circa 19.00 uur;
• Aanmelden/reserveren tot uiterlijk één dag van te voren. Bij de aanschuifmaaltijden ‘Culinair’ graag aangeven of men als groep met vier personen of meer, apart wil dineren of de voorkeur geeft aan ‘aanschuiven’. Bij Kookatelier Joop Zwiep is het altijd ‘aanschuiven’!
Schema Aanschuifmaaltijden Horecavereniging Zweeloo, februari-april 2017
(onder voorbehoud; voor wijzigingen, zie de wekelijkse Z.E.E.F. kalender in Oes Eig’n Kraantien)
Datum |
Aanschuifmaaltijd |
Horecagelegenheid |
Dorp |
Telefoon |
Vr 17/02 |
Culinair |
Bistro Tante Sweel |
Zweeloo |
371959 |
Vr 17/03 |
Traditioneel |
Hotel Café Restaurant Hegen |
Wezup |
371224 |
Vr 07/04 |
Traditioneel |
Hotel restaurant Het Wapen van Aelden |
Aalden |
371241 |
De overige 4 leden van de Horecavereniging Zweeloo komen tussen september en december aanbod.
Oes Eig'n Kraantien d.d. 7 februari 2017.