.

.

 

.

Kinderfilm in de voorjaarsvakantie: Kikkerdril

Woensdagmiddag 22 februari wordt de film ‘Kikkerdril’ vertoond in de zaal van Theater Hofpoort. De kinderfilm gaat over het jongetje Max, dat op zoek gaat naar kikkerdril voor zijn broer Jannes, wiens amandelen worden geknipt.

Kikkerdril

Max gaat een nachtje bij zijn oma logeren omdat zijn grote broer Jannes naar het ziekenhuis moet om zijn amandelen te laten knippen. Jannus wil dat Max kikkerdril voor hem meeneemt naar het ziekenhuis, anders zal hij nooit meer praten. Max loopt weg en gaat in de natuur op zoek naar kikkerdril.

Onderweg komt hij Jesse tegen, een meisje van zijn leeftijd, dat dierenverpleegster wil worden. Max vertelt haar over zijn zoektocht en Jesse besluit met hem mee te gaan. Ze vallen van het ene avontuur in het andere: ze zien een rups die gek loopt, ontmoeten een weesjongen die hen leert koeien te melken, een meisje dat varkens aait en ze komen oog in oog te staan met een vos en een hert! Lukt het Max en Jesse ook om kikkerdril te vinden...?

Kikkerdril is een film van de makers van Knetter, Lepel en het Paard van Sinterklaas.

Kikkermasker en TipPo en Jolpo

Via www.theaterhofpoort.nl/maak-ook-een-kikkermasker kunnen kinderen een speciaal kikkermasker printen en op hun allermooist inkleuren en versieren. Kinderen met het leukste en mooiste kikkermasker kunnen een leuk prijsje winnen. Daarnaast zullen TipPo en Jolpo ook weer aanwezig zijn en de kinderen verrassen met een leuk extraatje na afloop!

Praktische informatie

Een kaartje voor de film is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden of vanaf één uur voor aanvang aan de theaterkassa. Een kaartje kost €7,50 (65+ €6,-). Aanvang: 15.00 uur. Voor meer informatie zie onze website.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel