.

.

 

.

Herhaalde oproep: Word 'Vriend van het Dierenkampje'

Het Dierenkampje is leuk voor jong en oud. Het is een rustpunt met een bankje en een schommel. En voor sommige kinderen is het de enige mogelijkheid om dieren van dichtbij te zien. Het zou enorm jammer zijn als dit in ons dorp verdwijnt! Wilt u dat het kampje ook zo’n mooie plek blijft, dan moet er door ons allen geld ingebracht worden.

Hierbij vragen de vrijwilligers van het Dierenkampje en Dorpsbelangen Sweel alle inwoners van de voormalige gemeente Zweeloo dan ook Vriend te worden van het Dierenkampje. Gedacht wordt aan een vrijwillige bijdrage van 5 euro per jaar. Maar eenmalig een bedrag overmaken, mag natuurlijk ook. Doet u ook mee?

Wanneer u eenmalig een bedrag wilt overmaken dan kan dat op rekeningnummer NL86 RABO 0313 269 416 t.n.v. het dierenkampje.  

Bij een jaarlijkse of eenmalige machtiging verzoeken wij u een mail te sturen naar  coördinator Tinus Bouwmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen dan zorgdragen voor toezending van een machtigingsformulier.

Namens alle dieren: alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Voor meer info: Tinus Bouwmeester, telefoon 371742.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 februari 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel