.

.

 

.

Plezant naam nieuwe dagbesteding Treant in Zweeloo

Plezant: dat is de naam van de nieuwe dagbesteding van Treant Zorggroep voor ouderen in Zweeloo. De naam werd gisteren bekend gemaakt tijdens een feestelijk open huis in het medisch gezondheidscentrum aan de Marktstraat 2, georganiseerd samen met Drieluik Kinderopvang en fysiotherapiepraktijk Medifast. Vanaf heden kunnen zelfstandig wonende ouderen terecht in Zweeloo voor diverse activiteiten voor een fijne besteding van de dag.

In de regio is veel vraag naar dagbesteding voor ouderen. Ouderen die thuis wonen en willen deelnemen aan activiteiten, behoefte hebben aan structuur of willen genieten van sociale contacten en ontmoetingen, zijn van harte welkom in Plezant. Elke maandag en donderdag kunnen ze van 10.15 tot 15.45 uur terecht in deze nieuwe dagbestedingslocatie. Naast de vaste dagbestedingsgroep komt er ook een groep gericht op dagbesteding voor mannen. Wie zich wil aanmelden of meer informatie wil, kan contact opnemen met Treant Zorggroep, 0900 0591.

Gezamenlijke activiteiten

In het medisch gezondheidscentrum zijn ook Drieluik en Medifast gevestigd. Samen worden er activiteiten georganiseerd, zoals beweegactiviteiten en bezoekjes van de peuters.

Foto: © André Weima Fotografie

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel