.

.

 

.

Inbrengdagen Paasvuur 2017

De inwoners van Aalden en Zweeloo kunnen hun snoeihout op de zaterdagen 8 april en 15 april van 09.00 tot 15.00 uur bij de paasbult achter het sportcomplex ‘t Alterbarg aanleveren. Buiten bovengenoemde data en tijdstippen is storten van afval ten strengste verboden. Wanneer dit niet gehandhaafd wordt zal de vergunning worden ingetrokken, wat betekent dat het paasvuur uit Aalden en Zweeloo verdwijnt!

We maken u erop attent dat uitsluitend enalleen onbewerkte organische materialen in het paasvuur  mogen worden gebruikt; materialen die bewerkt zijn met olie en/of chemische producten zoals verf, lak, impregneermiddelen en andere materialen zoals olieproducten, kunststoffen, rubber, chemische materialen en plastics of geverfd hout, mogen niet worden gebruikt.

Maandag 17 april (2e paasdag) zal om 19.30 uur de paasbult worden aangestoken.

Graag weer tot dan!

Dorpsbelangen Aalden

Dorpsbelangen Zweeloo

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 april 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel