.

.

 

.

Crossmotoren in Mepperdennen zorgen voor veel ergernis

‘Heterdaad betrappen illegale crossers geen gemakkelijke opgave’
Crossmotoren veroorzaken in de Mepperdennen in toenemende mate overlast in de vorm van lawaai en gevoelens van onveiligheid. Wethouder Joop Brink en wijkagent Hans Bonhof kregen deze hartekreet van een aantal inwoners tijdens de dorpenronde van 13 maart jongstleden.

De kritiek richt zich niet alleen op toenemend aantal motoren dat de Mepperdennen weet te vinden. Ook het feit dat het lawaai regelmatig de hele dag aanhoudt (van zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds), is een bron van ergernis voor aanwonenden, ruiters en wandelaars.

Een “vrijgevochten bende” is het stilaan, verwoordde één van de aanwezigen de huidige situatie.

Wijkagent Hans Bonhof verklaarde tot dusver nog geen klachten te hebben ontvangen vanuit het dorp. Daarnaast is het op heterdaad betrappen van illegale crossers in een dergelijk bosgebied geen gemakkelijke opgave, aldus Hans. Of er iets met de klachten wordt gedaan, werd niet duidelijk.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel