.

.

 

.

Kindertheater met 'Ik zou wel een kindje lusten'

Zondagmiddag 7 mei komt de leuke en interactieve voorstelling voor peuters en kleuters (4+ jaar) ‘Ik zou wel een kindje lusten’, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio, naar Hofpoort.

Ik zou wel een kindje lusten

In een intieme, speelse sfeer zingt, speelt en vertelt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten. De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en waagt hij een poging...

Een dolkomisch verhaal met fijne droge humor die iedereen, jong en oud, zal waarderen. Een gevarieerd optreden waarbij de kinderen mee kunnen zingen, dansen, luisteren en uit volle borst mogen roepen en vertellen wat ze zien en wat er gebeurt. In deze voorstelling begeleidt Joes zichzelf op verschillende instrumenten waaronder de ukelele.

Praktische informatie

Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost € 7,50. Aanvang: 14.00 uur. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel