.

.

 

.

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni met programma vol filmmuziek

Zaterdagavond 6 mei brengt gitaarvirtuoos met een programma vol filmmuziek een bezoek aan Hofpoort met zijn voorstelling ‘Once upon a time…’

Harry Sacksioni

Harry Sacksioni werd in de jaren zeventig bekend om zijn akoestisch gitaarspel. Hij kon dit destijds vooral door zijn samenwerking met Herman van Veen onder de publieke aandacht brengen. Harry Sacksioni is meermaals uitgeroepen tot Beste akoestische gitarist van de Benelux. Zijn composities spreken, bij gitaristen en anderen, zeer tot de verbeelding. 

Once upon a time

Nadat hij een imponerend optreden van de grote componist Ennio Morricone had bezocht, wist Harry Sacksioni wat hem te doen stond. In zijn nieuwe programma ‘Once upon a time…’ laat hij zijn favoriete filmmuziek klinken via zijn gitaar. Hoofdthema’s uit onder andere ‘Once Upon a Time in the West’, ‘The Pink Panther’, ‘The Sting’ en de James Bond-films worden gespeeld met die speciale Sacksioni- touch. Daarnaast maakt de gitarist ruim baan voor muziek die hij voor verschillende commercials heeft ingespeeld, waaronder het wonderschone ‘Vincent’ van Don McLean. Omdat Harry als componist nooit stil zit, zal uiteraard nieuw materiaal niet ontbreken, aangevuld met nummers van zijn nieuwste, met veel superlatieven overladen live dubbel-cd ‘Vijfenzestig’.

Foto: Carry Premsela

Praktische informatie

Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost € 22,50. Aanvang: 20.15 uur. Voor meer informatie zie onze website.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel