.

.

 

.

Harm en Roelof in Hofpoort

Vrijdagavond 12 mei komen Harm en Roelof naar Coevorden met de voorstelling ’30 jaar’: de krenten uit de pap uit 30 jaar Harm en Roelof.

Harm en Roelof

Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer ( beide van 1961) uit Sleen vormen sinds 1987 het Drentstalige cabaretduo “Harm en Roelof”. Echter, al vanaf hun vroegste herinnering zijn ze samen als boezemvrienden. Ze deelden lief en leed als waren het broers en maken al dertig jaar lang cabaret in de Drentse taal. Er zijn inmiddels vijf cd’s verschenen en in september 2006 is de jubileum-DVD `Daor in de verte lig mien darp` gepresenteerd die genomineerd werd voor de Dagblad van het Noorden streektaalprijs.

30 jaar

In dertig jaar zijn er veel hoogtepunten geweest en in dit jubileumjaar gaan de heren de krenten uit de pap vissen. Geserveerd in een hedendaagse zetting. In deze wereld vol hectiek, oorlog en ellende, proberen Harm en Roelof één en ander te relativeren, op geheel eigen wijze, muzikaal, humoristisch en vaak ook ontroerend. De bekende spiegel wordt u voorgehouden, maar op een Drentse manier: geraffineerd, en niet platvloers, maar vol verbazing en herkenning over van alles en nog wat.

Praktische informatie

Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop in winkelcentrum De Gansehof in Coevorden. Een kaartje kost € 17,50,-. Aanvang: 20.15 uur. Voor meer informatie zie onze website.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel