.

.

 

.

Sweel Cultureel organiseert “Open Piste Circus” voor kinderen

Op zaterdag 20 mei staat Circus Blik op de Brink in Oud Aalden om kinderen van groep 4 tot en met 8 kennis te laten maken met verschillende circustechnieken. Zoals bijvoorbeeld met fietsen op één wiel (de zg éénwielfiets), gooien met een diabolo, ballopen, jongleren, koorddansen, goochelen en nog veel meer.

Sara Roos Dijkstra heeft de leiding op deze vrolijke middag en zal beginnen met uit te leggen wat de kinderen allemaal kunnen doen met de verschillende circusattributen. Sara Roos is een ervaren professional die kinderen enthousiast maakt om hun eigen voorstelling te geven. De kinderen kiezen hun eigen act, oefenen onder leiding van Sara Roos en de vrijwilligers van Sweel Cultureel om dan in de middag een voorstelling te geven voor de ouders, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Het begint op de Brink in Aalden om 10.30 met “de training” en om 14.30 geven de kinderen hun eigen voorstelling voor ouders, vriendjes, opa’s en oma’s. Van 12.30 -13.30 is er een lunchpauze. De bedoeling is dat dit allemaal in de open lucht kan plaatsvinden, maar bij regenachtig weer gaat het circus naar de sportzaal (Aeldermeent).

Wij verzoeken U de kinderen uiterlijk woensdag 17 mei aan te melden via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen! De kosten voor deelname - lunch en drinken inbegrepen – bedragen € 5,00 per kind, ter plaatse te voldoen.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 9 mei 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel