.

.

 

.

Het begin van een spetterende line-up voor Sweelpop

Nu het eindelijk een beetje zomer begint te worden, betekent dat ook het begin van het festivalseizoen.  Ben je al nieuwsgierig wie er dit jaar op het gezelligste festival van Drenthe gaan spelen? Wij kunnen het echt niet meer langer voor ons houden, dus hier de eerste namen van alweer de 36e editie van Sweelpop!

De avond op 25 augustus zal starten met de muziek van 12AM. 12AM is een jonge rockband uit de omgeving van Emmen en is opgericht in 2016 met als doel om de wereld een nieuwe indruk te geven van de brede stijl van de rockmuziek. Deze jonge band is ontstaan uit een fusie van Sunday en the Hairy Upperlips. Bij een optreden van deze band kan men een groot arsenaal aan muziek verwachten, waarbij stijlen in de richting van Pearl Jam, Nickelback, Volbeat, the Red Hot Chili Peppers, Green Day en meer gecombineerd worden. Daar waar 12AM speelt, laat de band een tijd achter die je nooit mag vergeten.

De rode draad van Sweelpop, zal in handen zijn van Pappa di Grazzi. Papa di Grazzi behoort, met ongeveer 100 shows per jaar in binnen en buitenland, zoals de mensen uit het vak het noemen, tot ‘’de absolute top''. Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers.

Er is natuurlijk erg veel te vertellen over deze band, maar het beste is en blijft natuurlijk om Papa di Grazzi aan den lijve te ondervinden tijdens Sweelpop 2017. Zij zullen op het tweede podium van Sweelpop een groot feest bouwen.

Houd 25 augustus 2017 vrij in je agenda om dit spetterende feestje niet te missen! Benieuwd welke namen wij nog toevoegen aan deze line-up? Nog een even geduld. Houd onze social media in de gaten om up-to-date te blijven.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel