.

.

 

.

Snuffelmarkt

Op vrijdag 26 mei a.s. zal er van 10.00 - 16.00 uur een snuffelmarkt in de omgeving Brinkmaten/Wachthoorn worden georganiseerd. Op deze markt kan iedereen zijn/haar (oude) spullen en kleding e.d. verkopen, kunnen verenigingen en clubs hun kas spekken, mogen kinderen hun (oude) speelgoed e.d. verkopen en kan er informatie uitgedeeld worden. Voor de inwendige mens is er ook van alles te koop.

Wil je/wilt u meer informatie of ook jouw/uw spullen verkopen? Dan kan dit na opgave (tot en met 23 mei) bij Monique Jonkman-Koolen 06-29437414 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een briefje (met naam en telefoonnummer) in de brievenbus op Brinkmaten 58. Meedoen is gratis. Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 mei 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel