.

.

 

.

Informatiemiddag over zorg, wonen en dagbesteding

Wie meer wil weten over de zorg van Treant Zorggroep in De Korenhof en Aalderhof, de verschillende dagbestedingsactiviteiten of dagopvang is van harte welkom in de Korenhof. Ook wie wil weten wat Treant kan betekenen in de individuele woon- of zorgvraag, is van harte uitgenodigd.

De middag wordt georganiseerd samen met Woonservice. Woonservice geeft informatie over wonen in De Korenhof/Aalderhof. De klantrelatiebeheerders van Treant staan klaar om belangstellenden te informeren over de zorgverlening. Activiteitenbegeleiders van de dagopvang en de nieuwe dagbesteding van Treant laten zien voor welke (beweeg)activiteiten men bij Treant terecht kan. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met medewerkers van Treant. De middag is voor wijkbewoners, bewoners van De Korenhof/Aalderhof, familieleden en andere belangstellenden. De toegang is gratis. Koffie en thee staan vanaf 15.00 uur klaar in het restaurant in De Korenhof. Het adres is Korenhof 1 in Aalden.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel