.

.

 

.

Jongensteam De Anwende tweede op Drentse kampioenschappen schoolhandbal

Het jongensteam van o.b.s. De Anwende is afgelopen zaterdag bij de Drentse kampioenschappen schoolhandbal op een zeer verdienstelijke tweede plaats geëindigd. De ploeg manifesteerde zich in de sporthal van Borger op een uitstekende wijze en was zelfs dichtbij kwalificatie voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Het team van De Anwende startte het provinciaal kampioenschap met een gelijkspel tegen de basisschool uit Smilde. Daarna werd het schoolteam uit Klazienaveen verslagen. In de derde wedstrijd bleken de handballers van De Anwende niet opgewassen tegen het schoolteam uit Rolde. De vierde en vijfde wedstrijd werden weer in winst omgezet.

Wij feliciteren De Anwende met het behalen van de 2e plaats op de Drentse Kampioenschappen schoolhandbal. Knap gedaan!

Bijschrift foto: Het jongensteam van o.b.s. De Anwende leverde zaterdagmiddag tijdens de Drentse kampioenschappen schoolhandbal in Borger een uitstekende prestatie. De ploeg eindigde op de tweede plaats. (Foto: o.b.s. De Anwende)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 mei 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel