.

.

 

.

Spelenkermis op CBS De Schutse

Op vrijdag 19 mei a.s. wordt op CBS De Schutse een spelenkermis georganiseerd voor jong en oud! Doel van de kermis is het inzamelen van geld voor de aanschaf van een digi-bord op het leerplein waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Iedereen kan meedoen aan een zeer diverse spelletjes, waaronder panty-kegelen, rad van fortuin, rok-vol-enveloppen, sla-de-rat en nog veel meer!

Er is popcorn, cake, koffie, ranja en een kinderdisco! Kortom, het belooft een avond vól plezier te worden! Iedereen is van harte welkom op vrijdag 19 mei a.s. vanaf 18.30 tot 20.30 uur bij CBS De Schutse!

Bijschrift foto: Uiteraard mogen door de leerlingen zelf gebakken kniepertjes niet ontbreken op de spelenkermis!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 mei 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel