.

.

 

.

Spelenkermis op CBS De Schutse groot succes!

Afgelopen vrijdagavond werd op CBS De Schutse een spelenkermis georganiseerd waarbij door de hele school allerlei spelletjes te vinden waren. Het werd een gezellige drukte met heel veel leerlingen, oud-leerlingen, ouders, broertjes, zusjes, grootouders en andere dorpsgenoten! Fanatiek werd er door jong en oud gestreden om de beste score bij onder andere het spijkerbroekhangen, sjoelen, pantykegelen en het gatenkaasspel.

Vele kinderen lieten zich prachtig schminken en dansten enthousiast in de disco! De activiteitencommissie kijkt terug op een zeer geslaagde avond met veel vermaak en plezier voor jong en oud!

Bijschrift foto: Tijdens het Rad van Avontuur waren erg mooie prijzen te winnen, mede gesponsord door lokale ondernemers. In spanning werd er gekeken op welk nummer de prijs deze ronde viel!

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 mei 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel